Budgetbeheer en Bewindvoering

Budgetbeheer

Is er voor mensen met of zonder financiële problemen die zelf niet meer instaat zijn dit op een goede manier te regelen. Wij maken uw financiële positie overzichtelijk en beheren uw inkomsten en uitgaven. En zorgen ervoor dat er geen (nieuwe) schulden ontstaan. Al uw inkomsten zoals; salaris, uitkering, belastingtoeslagen, kinderbijslag enz. worden op een beheerrekening gestort.
Vanaf deze rekening gaan wij dan uw vaste lasten betalen en zorgen ervoor dat u wekelijks huishoudgeld ontvangt. Daarnaast trachten wij maandelijks geld te reserveren voor onvoorziene uitgaven. Dit geeft rust...

Bewindvoering

Bewindvoering is volgens de wet bedoeld voor mensen die meerderjarig zijn en die vanwege hun lichamelijke of geestelijke toestand niet in staat zijn om hun eigen financiën behoorlijk te behartigen. Voor sommige mensen is bewindvoering tijdelijk, maar vaak ook voor onbepaalde tijd.

 

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 380 of /home/public/sites/www.latindel.nl/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2344 of /home/public/sites/www.latindel.nl/includes/menu.inc).