Mediation en Echtscheiding

Wie een geschil heeft, wil daar vaak zo snel mogelijk weer van af zijn. Een geschil kost tijd, veel negatieve energie, slapeloze nachten en geld. Een procedure bij een rechter versterkt dit en een uitspraak van de rechter is niet altijd voor beide partijen de juiste oplossing. Door gebruik te maken van Mediation, gaan jullie op zoek naar een passende oplossing die het dichtst bij beide partijen ligt.

Mediation is het oplossen van een conflict of geschil, waarbij de hulp wordt ingezet van een onafhankelijke, neutrale bemiddelaar, de mediator.

Echtscheiding met bemiddeling door een scheidingsbemiddelaar heeft tegenwoordig steeds vaker de voorkeur boven de keuze voor een advocaat. De voordelen liggen niet alleen in geld, tijd en het resultaat. Latindel voegt daar de persoonlijke aanpak aan toe en een maximum aan kosten. En het scheiden in onderling overleg met een onpartijdige bemiddelaar die het traject begeleidt, geeft een beter gevoel over de uitkomst dan dat het uiteindelijk wordt opgelegd.

Latindel schakel je in, als je op persoonlijke wijze de hele scheiding zakelijk wilt laten regelen en begeleiden. Of er nu sprake is van een scheiding na huwelijk of beëindiging van samenwonen of geregistreerd partnerschap.

Ons wederzijds belang ligt ons inzien bij uw kinderen, die scheiden namelijk niet.

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 380 of /home/public/sites/www.latindel.nl/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2344 of /home/public/sites/www.latindel.nl/includes/menu.inc).