Over Latindel

Mijn naam is Jacco Vermeer.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur binnen het bank- en verzekeringswezen, ben ik me gaan specialiseren in budgetcoaching, budgetbeheer en mediation. In al die jaren heb ik meerdere malen ondervonden dat budgetcoaching er niet alleen is voor mensen met financiële problemen. Maar zeker ook ter voorkoming ervan. Preventie is dan ook een sleutelwoord voor mij.

Ook al heb je een goed inkomen, het juiste inzicht tussen inkomsten en kosten ontbreekt nog wel eens. We betalen onze lasten en wat er over blijft daar leven we van. Financiële problemen geeft ook stress in relaties. Als we kijken naar wat we nodig hebben om van te leven, blijft er vaak geld over om van te sparen en kunnen we reserveren voor onvoorziene uitgaven en ook leuke dingen. Problemen ontstaan vaak omdat er geen buffer is.

Maak eens een afspraak om uw inkomsten en uitgaven in kaart te brengen. Het geeft rust.... "Als je blijft doen, zoals je altijd hebt gedaan, blijf je altijd wie je bent geweest. Niks verandert tenzij je het zelf verandert" "Make a change". 

“Gemak kost geld, moeite doen kost niks….”

Ook na een echtscheiding blijkt dat er nog veel (financiële) zaken geregeld moet worden. Denk hierbij aan de gezamenlijke eigen woning, de belastingaangifte en toeslagen. Of dat afspraken in de praktijk toch iets anders uitpakken. Laat het niet op zijn beloop, maar regel het tijdig.

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 380 of /home/public/sites/www.latindel.nl/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2344 of /home/public/sites/www.latindel.nl/includes/menu.inc).