Particulieren

Je denkt de laatste tijd steeds vaker aan geld, of je nog wel kan pinnen aan het eind van de maand. Je maakt je zorgen. Zorgen over hoe je onvoorziene uitgaven moet betalen. Als de auto kapot gaat of de wasmachine het begeeft. Er is op dit moment niet voldoende (spaar)geld om dit te kunnen betalen. Er liggen nog rekeningen die je moet betalen. Aan sparen kom je niet meer toe. Voorheen kon je het redden door wat spaargeld te gebruiken maar die buffer is nu (bijna) op. Het leven wordt steeds duurder en hoe gaat de toekomst eruitzien. Je wordt onrustig, slaapt slecht en reageert geïrriteerd. Je bent het overzicht kwijt. Als er wat gebeurt, moet je gaan lenen en wordt het steeds moeilijker om rond te komen. Je relatie komt onder spanning.....

Het is tijd voor de budgetcoach die je helpt om orde op zaken te stellen en je help het huishoudboekje op orde te krijgen. Door de administratie te ordenen en het opstellen van een budgetplan per maand en op jaarbasis, krijg je het inzicht in je financiën weer terug. Als je weet waar je aan toe bent en ziet waar je (on)mogelijkheden liggen, voorkom je dat je elke maand moet puzzelen hoe de rekeningen betaald kunnen worden. Zo ontstaat er weer ruimte om te sparen voor onvoorziene uitgaven of is het mogelijk versneld van je ontstane schulden af te komen.

Ook als er (nog) geen problemen zijn, is het aan te raden inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven. Hierdoor kun je mogelijk meer of beter geld reserveren voor onvoorziene uitgaven of leuke dingen zoals een verre reis die je altijd al hebt willen maken en dan geen wens zal blijven…..

Als gecertificeerd budgetcoach help ik je bij het maken van een maand- en jaaroverzicht. Zo wordt inzichtelijk gemaakt hoeveel geld er per maand benodigd is om alle rekeningen te kunnen voldoen. Tevens wordt er uitgezocht of je optimaal gebruik maakt van de toeslagen en heffingskortingen en of bestaande lasten goedkoper kunnen. Gezamenlijk bekijken we waar keuzes gemaakt kunnen en moeten worden om de uitgaven binnen de inkomsten te houden. Welke keuzes je gaat maken, bepaal je zelf. Ook gaan we samen bekijken waar we geld voor moeten gaan reserveren.
Door bewuster met je geld om te gaan, krijg je weer grip op je eigen financiële situatie. In plaats van wakker te liggen ga je wellicht weer dromen van een mooie toekomst.

"Als je blijft doen, zoals je altijd hebt gedaan, blijf je altijd wie je bent geweest. Niks verandert tenzij je het zelf verandert"

"Make a change"

Kosten particulier

Budgetcoaching per uur € 50,-

Budgetcoaching per maand € 50,- bij de duur tot 6 maanden en € 45,- bij de duur langer dan 6 maanden vanaf de 7e maand.

(bedragen zijn exclusief btw)

Het is mogelijk een vast bedrag overeen te komen voor een coachingstraject. Vraag naar de mogelijkheden.

Enkele reisafstanden tot 25 km zijn vrijgesteld van reiskosten.

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 380 of /home/public/sites/www.latindel.nl/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2344 of /home/public/sites/www.latindel.nl/includes/menu.inc).